Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Ενημέρωση | Ανακοινώσεις | Δελτίο Τύπου σχετικά με την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας στα συσκευαστήρια σταφυλιών Δήμου Παγγαίου

Δελτίο Τύπου σχετικά με την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας στα συσκευαστήρια σταφυλιών Δήμου Παγγαίου

Εκτύπωση

 

                                                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Επίσκεψη στα συσκευαστήρια σταφυλιών Δήμου Παγγαίου πραγματοποίησε, χθες Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Κώστας Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πρωτογενούς Τομέα, κ. Ανδρέα Καραγιώργη και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, κ. Λεωνίδα Καστανά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ενημερώθηκε για την πορεία των εξαγωγών των επιτραπέζιων σταφυλιών καθώς και για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί και οι έμποροι του συγκεκριμένου προϊόντος κατά τη φετινή χρονιά, στις αγορές του εξωτερικού. Επίσης, συζητήθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα συσκευαστήρια σταφυλιών (π.χ. εξεύρεση εργατικών χεριών) και ζητήθηκε από τους φορείς υποβολή τεκμηριωμένων προτάσεων για την αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων ή και την προώθησή τους στην κεντρική διοίκηση.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μία ευρεία σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων στην παραγωγή και εμπορία των επιτραπέζιων σταφυλιών, μετά το πέρας της τρέχουσας εμπορικής περιόδου, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραπάνω φορείς.

4

3

1

2