Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Ενημέρωση | Γραφείο Τύπου | Δελτίο τύπου σχετικά με την σύσκεψη φορέων της Π.Ε. Καβάλας για θέματα αντιπυρικής προστασίας

Δελτίο τύπου σχετικά με την σύσκεψη φορέων της Π.Ε. Καβάλας για θέματα αντιπυρικής προστασίας

Εκτύπωση

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 Ύστερα από πρωτοβουλία του Προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) και Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρου Μαρκόπουλου πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου 2019 σύσκεψη φορέων της Π.Ε. Καβάλας, για θέματα αντιπυρικής προστασίας.

Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και Πρόεδρος του ΣΟΠΠ, κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και συμμετείχαν η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Κώστας Χατζηεμμανουήλ, ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου κ. Κων/νος Τσάκαλος,  ο Αντιδήμαρχος του Δ. Καβάλας κ. Αναστάσιος Τσουρουκίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δ. Καβάλας κ. Θ. Τζατζάρης, ο Προϊστάμενος του τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Καβάλας κ. Στ. Κιβράκης, ο Διοικητής της ΠΕΠΥΔ ΑΜΘ κ. Μάριος Αποστολίδης, οι Διοικητές των Π.Υ. Καβάλας, Ελευθερούπολης και Νέστου, ο εκπρόσωπος της Δνσης Αστυνομίας Καβάλας κ. Κων/νος Σιμούδης, η εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, κα. Χρυσάνθη Ξακοπούλου, ο Προϊστάμενος  της Δνσης Δασών Καβάλας κ. Ιωάννης Καπετανγιάννης, ο Δασάρχης  Θάσου κ. Χαράλαμπος Μαρουγκλιάνης, ο εκπρόσωπος του Δασαρχείου Καβάλας κ. Νικόλαος Κόντος, ο εκπρόσωπος της Δ.Τ.Ε. ΠΕ Καβάλας κ. Ιωάννης Νεστορίδης και οι υπεύθυνοι των γραφείων Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Καβάλας, Θάσου και Παγγαίου. Ως παρατηρητές παραβρέθηκαν οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μουριάδης και Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης.

Στη σύσκεψη ο Πρόεδρος του ΣΟΠΠ...

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλίκ εδώ...